Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Şehir merkezinde keçileriyle gezdi

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde 3 keçi ile gezen 75 yaşındaki Ahmen Çimen, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu çok sevdiğini 3 keçisini de ona hediye etmek istediğini söyledi.

Kaynarca ilçesinde ikamet eden ve 150 keçisi olan 75 yaşındaki Ahmet Çimen, Adapazarı İlçesi Atatürk Bulvarı üzerinde 3 keçisi ile dolaşmaya başladı. Vatandaşların şaşkın bakışları içerisinde kimseye aldırış etmeden keçileriyle dolaşan Çimen, "Adım Ahmet, Başbakanın da adı Ahmet onu çok seviyorum. Ona 3 keçi hediye etmek istiyorum. Bu keçileri gerekirse Ankara’ya yaya yürüyerek götürüp vermek istiyorum” dedi.

Açıklamaların ardından keçileri ile gözden kaybolan 75 yaşındaki Ahmen Çimen’i gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Şehir merkezinde keçileriyle gezdi
Şehir merkezinde keçileriyle gezdi
Şehir merkezinde keçileriyle gezdi
Şehir merkezinde keçileriyle gezdi
10 yıl önce
İnşaat, Mühendislik, Mimarlık, Müteahhitlik, Şehir Planlama
Şehir içi taşımacılık
Şehir içi ev taşıma
Şehir bisikletleri
Şehir planlama
Şehir planlamacılar
şehir içi nakliyat
şehir merkezindeki yurtlar
şehir içi taşımacılık
şehir içi
şehir içi kargo hizmetleri
şehir içi nakliye fiyat
Sakarya ↝