SEDAŞ, Web Sitesini Yeniledi

AkCez Ortak Girişim Grubu'na devri sonrasında, "Kaliteli ve Kesintisiz Elektrik Dağıtımı" sloganıyla hizmet veren Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin (SEDAŞ) kurumsal web sitesi www.sedas.com http://www.sedas.com yeni yüzüyle yayın hayatına başladı.

Akenerji, Akkök Şirketler Grubu ve CEZ şirketlerinin oluşturduğu AkCez Ortak Girişim Grubu tarafından devralınmasını takiben müşterilerine 'kaliteli ve kesintisiz elektrik dağıtımı sunmak' ve 'müşteri memnuniyetini artırmak' amacıyla faaliyet gösteren SEDAŞ, bu doğrultuda kurumsal internet sitesini de yeniledi.

Sakarya, Kocaeli, Bolu ve Düzce illerini kapsayan bölgede, 1,3 milyon aboneye hizmet veren SEDAŞ'ın yeni web sitesi
www.sedas.com, kurumsal bilgilere daha kolay ve anlaşılır bir şekilde erişilmesini sağlıyor.

Türkiye'nin tam donanımlı ilk internet ajansı Hiperaktif tarafından hayata geçirilen web sitesinde, ziyaretçilere ve abonelere SEDAŞ'la ilgili bilgiler, sektörle ilgili gelişmeler sunuluyor. Ek olarak yeni web sitesinde SEDAŞ'tan hizmet alan abonelerin fatura, arıza ihbar, kaçak ihbar gibi konularda bilgilendirilmelerini, tahsilat noktalarına, kesinti ve tasarruf bilgilerine kolaylıkla ulaşabilmelerini, borçlarını sorgulayabilmelerini sağlayacak araçlar da yer alıyor. Web sitesinde ayrıca, SEDAŞ'ın çevre duyarlılığı politikalarıyla ilgili bilgiler de sunuluyor.

SEDAŞ, internet sitesini, müşteri erişimi ve ihtiyaçlarına göre geliştirmeyi ve müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarına hız vermeyi planlıyor.
14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]