Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Seda Sayan'ın Mülayim'i Hendekli Çocukları Eğlendirdi

16 yıl önce
Geleneksel hale getirilen bayramlaşma programlarının yanında Hendek Belediyesi bu Kurban Bayramı’nda çocuklar için bayramlaşma programı düzenledi.

Programa ilköğretim çağındaki çocuklar büyük bir ilgi gösterdi. Bayramlaşma programına katılan çocuklar önce birbirleriyle bayramlaştılar daha sonra da Ünlü sanatçılar Seda Sayan’ın Mülayim’i ve Volkan Aytekin’le doyasıya eğlendiler.

Bayramlaşma programına katılan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, bayram ruhunun her geçen yıl daha da azaldığını belirterek, çocuklara bayram heyecanını aşılamak ve yaşatmak için özel bir bayramlaşma programı düzenlediklerini söyledi.

Başkan İnci, “Eskiden çocuklar bayramı daha bir heyecanlı yaşıyorlardı. Hatta “Çocuklara bayram” diyorduk. Ama zamanla kopan komşuluk ilişkileri, küçülen aileler çocukların da artık bayram heyecanını yaşayamamasına neden oldu. Biz böyle bir program düzenleyerek çocuklarımıza bayram sevincini birazcık da olsa yaşatmak istedik. Umarız onları mutlu edebilmişizdir. Gelecek bayramlarda da programımızı gerçekleştirerek çocuk bayramlaşmasını geleneksel hale getireceğiz.”dedi.

Başkan Ali İnci çocuklarla Osmanlı çadırında bayramlaşırken çocuklara kavurma, ayran ve çikolata ikram edildi. Ayrıca çocuklara çeşitli hediyeler verildi.  Programdan çok memnun kalan çocuklar Başkan İnci’ye teşekkür ettiler.
Seda Sayan'ın Mülayim'i Hendekli Çocukları Eğlendirdi - 1. fotoğraf
Seda Sayan'ın Mülayim'i Hendekli Çocukları Eğlendirdi - 2. fotoğraf
Seda Sayan'ın Mülayim'i Hendekli Çocukları Eğlendirdi - 3. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 25.09.2026 06:21 · 29ef667 · sakaryarehberim.com