Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

SEAH'taki yolsuzluk operasyonunda yeni gelişme

4 yıl önce

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yolsuzluk iddiasıyla gözaltına alınarak adli kontrolle serbest bırakılan hastane müdür yardımcısı ve sağlık memuru savcılığın itirazı üzerine tutuklandı.
Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde resmi evrakta sahtecilik ve zimmet iddialarıyla ilgili hastane müdür yardımcısı E.S ve sağlık memuru B.P'nin gözaltına alınıp adli kontrolle serbes bırakılmasına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.
Sayıştay denetiminde ortaya çıkarılan zimmet ve evrakta sahtecilikle ilgili serbest bırakılan zanlı için savcılık itirazda bulundu.

Mahkeme iki kişi hakkında tutuklama kararı verdi. Bunun üzerine yakalama kararı çıkarılan E.S ve B.P. yeniden gözaltına alındı. E.S ve B.P tutuklanarak Ferizli L Tipi Cezaevine gönderildi.

SEAH'taki yolsuzluk operasyonunda yeni gelişme - 1. fotoğraf
SEAH'taki yolsuzluk operasyonunda yeni gelişme - 2. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 23.10.2026 18:38 · 1ebb487 · sakaryarehberim.com