SATSO'da Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri yapılacak

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası SATSO Sakarya’nın ihracat rakamlarını artırmaya yönelik fuar, bilgilendirme ve eğitimlerine bir yenisini daha ekliyor.

Ekonomi Bakanlığı, İstanbul İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile ortaklaşa olarak düzenlenecek olan “Dış Ticaret Bilgilendirme Semineri” 30 Mart Çarşamba günü saat 13.00 ile 18.00 arasında SATSO’da gerçekleştirilecek. Ücretsiz olan seminere katılımda bulunacak kişilerin en geç 29 Mart 2016 Salı günü saat 17.00'ye kadar seminer katılım formunu bilisimplanlama@satso.org.tr adresine yollamaları gerektiği belirtildi.

Çalışma ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, ihracat hedeflerini gerçekleştirmek amacıyla projeler ürettiklerini ve bölgesel çalışmalara da tam destek verdiklerini vurguladı.

Kösemusul, “Sakarya’mız ihracatta 9ncu sıraya yükseldi. İnşallah orta vadede daha iyi seviyelerde olacağız. İhracat hamlelerimiz sürüyor. İş dünyamızın iş görüşmeleri ile ihracat ağını genişletmelerini arzu ediyoruz. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bize başvuran tüm firmalara destek olacağız.. Gerekli bilgi ve destek Odamız sekretaryası tarafından gerçekleştirilecektir. Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası olarak 7/24 üyelerimiz için hizmetteyiz. Katılımın ücretsiz olduğu bu güzel çalışmaya iş dünyamızı davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]