SATSO'da açılış heyecanı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet kampüsünde yer alan Tek Durak Hizmet Binaları açılış töreni 25 Mayıs Çarşamba günü Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun iştirakiyle gerçekleştirilecek.

SATSO Meclis Başkanı Talip Kuriş, Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “Aylık Olağan Meclis Toplantısı” ve Sakarya Ticaret Borsası, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası ile Akyazı Ticaret Borsası ortaklığındaki “Sakarya İli Oda/Borsa Müşterek Toplantısı”na iştirak edecek olan Başkan Hisarcıklıoğlu, programın devamında ise “SATSO Tek Durak Ofis Hizmet Binaları”nın açılışını gerçekleştirecek.

Açılış Töreni 25 Mayıs Çarşamba

25 Mayıs Çarşamba günü saat 18.00’ de SATSO Hizmet kampüsünde gerçekleştirilecek Tek Durak Ofis Hizmet Binaları açılış törenine tüm SATSO üyelerini ve Sakaryalıları davet eden SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ şunları dile getirdi:

“SATSO olarak; üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında gerekli çalışmaları yapıyor, hizmetlerimizi her geçen gün yeniliyor, talepler doğrultusunda iyileştirmeye gayret ediyoruz. Her zaman dediğimiz gibi; önceliğimiz, kurumsal varlık nedenimiz olan üyelerimizin memnuniyetidir. Tek durak Ofis çalışmamız da, bu memnuniyeti yükseltmek, hizmetlerimizde kolaylık ve zamandan tasarruf sağlamak fikrinden yola çıkılarak başlamıştır.

Bu doğrultuda yaklaşık 4 yıl önce inşasına başladığımız ve geçtiğimiz yıl tamamlanan Tek Durak Ofis Hizmet Binalarımız, bu yıl 16 ofis ve 8 dükkan olarak faaliyete geçerek yüzde 100 doluluk oranıyla hizmet veriyor.

Projemizin söz verdiğimiz şekilde ve zamanda tamamlanmış olmasından da gururluyuz. Üyelerimizin hizmet aldığı tüm mecralar artık bir arada aynı alanda yer almaktadır.

Açılış Töreni’ne TOBB Başkanı Hisarcıkloğlu Katılacak

25 Mayıs 2022 Çarşamba saat 18.00’de Oda Hizmet Kampüsümüzde Birlik Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımı ile bu binalarımızın resmi açılış törenini gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Açılış Törenimize üyelerimiz başta olmak üzere tüm Sakaryalıların katılımlarından memnuniyet duyarız.

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]