SATSO Tek Durak Ofis Hizmet Binaları törenle açıldı

SATSO Tek Durak Ofis Hizmet Binaları açılışı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in katılımı ile açıldı.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet kampüsünde yer alan Tek Durak Hizmet Binaları açılış töreni gerçekleştirildi.

Törene Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, oda başkanları ve iş dünyası katıldı.

Törende konuşan SATSO Başkanı Akgün Altuğ, “ Ticaretin, sanayinin, tarımın, turizmin, beşeri sermayenin entegre bir şekilde geliştiği, her sac ayağının bir diğerine katkı sunduğu kadim bir coğrafyada yer almaktadır. Yani Sakarya, hikayesini alınteri ile yazmış özel bir kenttir. Tarihi boyunca sıradan bir Anadolu kenti olmayı kabul etmemiş yıkıldığından fazla ayağa kalkan, her zaman güçlü, iddialı ve üreten bir şehir olmuştur” dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ise SATSO Başkanı Akgün Altuğ’a övgüler yağdırdı. Akgün Altuğ’dan ’da çok istifade ettiklerini ileri süren Hisarcıklıoğlu; “Tüm Türkiye istifade ediyor. Bu vizyonlarından dolayı kutluyorum. Türkiye bugün 225 milyar dolar ihracatı rahatlık ile yapıyorsa, ticareti rahat yapıyorsa kardeşimizde etkisi var. Eğer bir şehrin kanaat önderi insanlar birlikte hareket ediyorsa, o şehirde yükselme vardır. Tıpkı Sakarya gibi. Sakarya ihracatta geçtiğimiz yıldan bir basamak yukarıya çıktı” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Tek Durak Ofis Binalarının açılışı programa katılan protokol tarafından yapıldı.

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]