SATSO meclis üyelerine "Toplantı ve Zaman Yönetimi" eğitimi

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyelerine yönelik “Toplantı Ve Zaman Yönetimi Eğitimi” düzenledi.

Düzenlediği eğitim programları ile üyelerinin gelişimine ve kendini yenilemelerine gerek yönetim gerek çalışan kadrolarını bilinçlendirme çalışmalarına devam eden Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası kaliteli hizmet ve üretimin kaliteli eğitim alan üyelerle gerçekleşeceği bilinci ile çalışmalarına devam ediyor. Bu doğrultuda Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası ve ABİGEM işbirliği ile meclis üyelerine yönelik “Toplantı Ve Zaman Yönetimi Eğitimi” düzenlendi.

Dr. Mehmet Kara tarafından gerçekleştirilen eğitime SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Yönetim Kurulu Üyeleri ve meclis üyeleri iştirak etti. İlgi ile takip edilen eğitimde Dr. Mehmet Kara, Toplantı Düzenleme Sanatı, Toplantı Teknikleri ve Toplantı Türleri, Niçin Toplantı Yaparız? Toplantıda zaman Yönetimi, Toplantı Problemleri, Bir Toplantı Ne Zaman Başarılıdır? Toplantılarda Karşılaşılan Temel Sorunlar, Toplantı Başarısızlık Nedenleri” konularında detaylı bilgi aktardı. Dr. Mehmet Kara meclis üyelerine hitaben konuşmasında Toplantı yönetimi, amaçlara ve hedeflere ulaşmada önemli bir kaynak olan; zamanı verimli kullanma çabasıdır. Toplantı yönetimi; gerçek zamanın yönetilmesi değildir; kendimizi ve çalışanları zaman içinde yönetebilmektir. Başarılı olmanın yolu; öncelikle kişisel zaman yönetimini başarmaktır” dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ise yaptığı değerlendirmede “SATSO eğitimlerinin üyelerin gelişmeleri ve vizyonlarını genişletmeleri açısından büyük önem teşkil ettiğine inanıyorum. Bugün dünyada ekonomi temelli büyük bir değişim ve dönüşüm söz konusu, tüm bu değişimler ve gelişimlerin temelinde bilinçli üretici, kaliteli ürün ve tüm bunları mümkün kılınması için düzenlenen spesifik bilinçlendirme eğitimleri olduğu da bir gerçektir. Bizim eğitim programlarımız üyelerimizin talepleri doğrultusunda ihtiyaçlarına, sektörlerine yönelik olarak devam edecektir” dedi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]