Sapanca'da 2. Kamp ve Off-road oyunları başlıyor

Sapanca\'da ikincisi gerçekleşecek olan Sapanca Kamp ve Off-road Oyunları öncesi yarışlara katılacak takımlar ilçeye gelmeye başladı.

1-2 Haziran tarihlerinde Soğucak Yaylası\'nda gerçekleşecek yarışlar öncesi oyunların yapılacağı alanda hazırlık çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sapanca Belediyesi ve Sapanca Off-road Kulübü tarafından organize edilen oyunlarda Ardeşen, Trabzon, Marmara, Redline, Sosder, Düzce, Zonguldak, Çukurova, Kahramanmaraş, Ankara, İstanbul, Beyoff ve Antalya Off-road kulüpleri ve Türkiye genelinden 55 araç birinci olmak için yarışacak.

Organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan SOFFDER Başkanı Tolga Feyyaz Çömlekçi, "Kamp alanımızda 3 bin’e yakın yarışseveri ağırlamayı planlıyoruz. Yarışlara şu ana kadar 55 araç kayıt yaptırdı. Bu sayı artabilir. Organizasyonun sorunsuz bir şekilde tamamlanması, yarışseverlere unutulmaz bir gün yaşatmak için Sakarya Valiliği, Sapanca Kaymakamlığı ve Sapanca Belediyesi ile uyumlu bir çalışma yürütüyoruz. Yarışlara katılacak takımlarımız Sapanca’ya gelmeye başladı. Bu gece Ardeşen takımını ağırlıyoruz. Tüm yarışseverleri 1-2 Haziran tarihlerinde Soğucak yaylasına bekliyoruz" dedi.

1 Haziran Cumartesi günü kamp ile başlayacak organizasyon Pazar günü gerçekleşecek yarışlarla sona erecek.

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]