Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Sanayi ışıklarında kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 yaralı!

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Olay, gece saat 01.00 sıralarında D-100 karayolu, Ankara istikameti Dörtyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine ilerleyen 54 NG ... plakalı otomobil, Artvin Sanayi girişindeki ışıklı kavşağa geldiğinde, Modern Sanayi'den D-100'e çıkan Kadir A. idaresindeki 54 EY ... plakalı kamyonetle çarpıştı.

Çarpışma sonucu her iki araçta da maddi hasar meydana gelirken kamyonet sürücüsü Kadir A. ile otomobilde yolcu olarak bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla ilk müdahalelerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Sanayi ışıklarında kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 yaralı!
Sanayi ışıklarında kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 yaralı!
Sanayi ışıklarında kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 yaralı!
7 yıl önce
Makine, Çelik ve Yan Sanayi
Ağaç ve Yan Sanayi
Arazöz - Araç Üstü Ekipman Sanayi
Sanayi tencereleri
Sanayi contaları
Sanayi yapıları
İkinci el otomobil
Sanayi tipi mutfak cihazları
Sanayi bacası
sanayi tipi elektrik malzemeleri
otomobil
loctite sanayi yapıştırıcıları
sanayi tipi malzemeler
otomotiv Sanayi
otomobil ehliyeti
Sakarya ↝