Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Sakarya'yı yasa boğan kazada ölenlere acı veda

5 yıl önce
Adapazarı'nda dün gece yaşanan katliam gibi zincirleme kazada hayatını kaybeden Oğulcan , eşi Nisa Nur ve 7 aylık bebekleri Eymen Efe Uğurlu gözyaşları içinde toprağa verildi. 
 
Orhangazi Caddesi'nde gece saatlerinde yaşanan kazada, misafirlikten döndükleri öğrenilen Oğulcan Uğurlu idaresindeki 54 ADC *** plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak karşı yöne geçip işçi servisi ile çarpışmıştı.

İki aracın daha karıştığı kazada  Oğulcan , eşi Nisa Nur ve 7 aylık bebekleri Eymen Efe Uğurlu hayatını kaybetmiş. 7 kişi de yaralanmıştı.

Sakarya'yı yasa boğan kazada hayatını kaybeden, anne, baba ve bebeklerinin cenazeleri aileleri tarafından teslim alınarak Aşağıdereköy'e getirildi. Aşağıdereköy Mahalle Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından 21 yaşındaki Oğulcan Uğurlu, 20 yaşındaki Nisa Nur Uğurlu ve 7 aylık Eymen Efe Uğurlu yan yana defnedildi.

Öte yandan Nisa Nur Uğurlu’nun ikinci çocuğuna hamile olduğu ortaya çıktı. 
Sakarya'yı yasa boğan kazada ölenlere acı veda
Sindoh Sakarya
Sakarya Fotokopi Satış
Bekarlığa veda partisi
Sakarya Ricoh Bayii
Elart sakarya bayi
Lexmark Fotokopi Sakarya
Sakarya ilköğretim ders kitapları
Sakarya
sakarya hikaye kitapları
Sakarya lise kitapları
Sakarya Sauna
Sakarya ders kitapları
Sakarya ↝