Sakaryalı uzman çavuşlar kaza yaptı: 1 ölü, 1 yaralı

Siirt’te görev yapan Sakaryalı uzman çavuş Samet Kula, bayram iznine gelirken geçirdiği kazada yaşamını yitirdi.

Bayram izni için Siirt'ten memleketleri Sakarya'ya gelmek üzere yola çıkan iki uzman çavuş, Şanlıurfa'da kaza yaptı. Kazada 28 yaşındaki Samet Kula yaşamını yitirdi. Diğer uzman çavuş ise yaralandı.

Siirt’te görev yapan Sakaryalı uzman çavuşlar Samet Kula (28) ve Mehmet Akif C. bayram izni nedeniyle Sakarya’ya gelmek üzere yola çıktılar.

Edinilen bilgiye göre kaza, gece saatlerinde Şanlıurfa-Gaziantep Otoyolu'nun 55’inci kilometresinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen tır ile içerisinde 2 uzman çavuşun olduğu otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Uzman Çavuş Samet Kula ile Uzman Çavuş Mehmet Akif C. yaralandı. Samet Kula ambulansla Birecik Devlet Hastanesine kaldırılırken, Mehmet Akif C. ise Suruç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Samet Kula, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kazada hayatını kaybeden Uzman Çavuş Samet Kula ile hastanede tedavisi devam eden Uzman Çavuş Mehmet Akif C.’nin Siirt'te görev yaptıkları ve bayram tatili için memleketleri Sakarya’ya gittikleri öğrenildi. 

Samet Kula’nın ölüm haberi Erenler Hacıoğlu’ndaki ailesini yasa boğdu. 

Samet Kula’nın evine Türk bayrağı asıldı. Erenler Belediyesi taziye çadırı kurdu. 

Ağabeyi de Bolu’da astsubay olarak görev yapan, evli ve 5 yaşında bir çocuk babası olan Samet Kula’nın cenazesi yarın defnedilecek.

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]