Sakaryalı Mühendis, Amerika'da Türk usulü düğünle evlendi

New York\'taki Longisland bölgesinde oturan ve öğreninimini bu ülkede tamamlayarak çalışmaya başlayan Sakaryalı Makine Yüksek Mühendisi, 29 yaşındaki Erdem Köksal, Balkan ve Türkiye karate şampiyonlarından Aslıhan Karababa ile Türk usulü düğünle evlendi.

Haftasonu yapılan düğün fotoğraf ve görüntülerini oradan yeni dönen Erdem Köksal\'ın emekli denizci olan babası Affan Köksel medya mensuplarıyla paylaştı.

Yakınları Pamukova İlçesi\'nde oturan ve öğrenimini ABD\'de tamamladıktan sonra ayrıca Colombiye Üniversitesi\'nde de master yaparak bu ülkede çalışmaya başlayan Makine Yüksek Mühendisi Erdem Köksal ile bir süre önce tanıştığı ve ailesi Bursa\'da yaşayan Balkan ve Türkiye karate şampiyonlarından Aslıhan Karababa ile yaşamını birleştirdi. Aslıhan Karababa\'nın ayrıca ABD\'de Nassow Comınity College\'de öğretim gördüğü ve öğrenim sırasında tanıştıkları belirtildi. Çift, ABD\'de Türk usulü yapılan düğünle dünyaevine girerken, düğüne gençlerin Türkiye\'den giden aileleri de katıldı. Düğünde davetlilere de Türk yemekleri ikram edildi.  

Hafta sonu yapılan düğünden sonra Pamukova\'ya dönen ve kendisi yıllarca uzun yol kaptanlığı yapan emekli denizci Affan Köksal, bu düğünde çekilen fotoğraf görüntüleri de medya mensuplarıyla paylaştı. Düğün fotoğrafı ve görüntülerinde, genç gelinin şaka olarak eşine karate gösterileri yapması da görüldü.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]