Sakarya'dan orman yangınlarına fidanlı destek

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem Yüce, ülkenin dört bir yanında çıkan orman yangınları nedeniyle sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yüce; "İhtiyaç duyulduğu ve istenildiği kadar fidanı yanan yerlere intikal ettirmeye hazırız" dedi. SATSO Başkanı Akgün Altuğ da; "O halde yanan her bin ağacın yerine onbin SAKARYA fidanı ekeriz" diye konuştu.

Başkan Yüce, Türkiye'nin dört bir yanında çıkan orman yangınları hakkında açıklama yaptı. Yüce, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Ülkemizin pek çok noktasında çıkan yangınlar yüreğimizi de yaktı. İhtiyaç duyulduğu ve istenildiği kadar fidanı yanan yerlere intikal ettirmeye hazırız. El birliğiyle bunun da üstesinden geleceğiz İnşallah. Rabbim hainlere fırsat vermesin" dedi.

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (SATSO) Akgün Altuğ'dan da yanan ormanlık alanlar için fidan dikme çağrısı geldi. Altuğ; "Biz, Sakarya olarak ülkenin en büyük fidan üretim merkeziyiz. O halde yanan her bin ağacın yerine onbin SAKARYA fidanı ekeriz" dedi.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]