Sakarya'da siyaset ve hukuk camiasını buluşturan düğün

Sakarya Barosu Avukatlarından MHP Hendek Belediye Meclisi üyesi Av. Ahmet Ay, Emel Fidan ile ENG Garden Düğün salonunda muhteşem düğün ile bir ömür birlikte hayat geçirmek için evet dediler.

Sabri ve Hatice Ay çiftinin avukat oğlu MHP Meclis Üyesi Ahmet Ay, Akyazı'dan Bünyamin ve Cemile Fidan çiftinin kızları Emel ile ENG Garden Düğün Salonu'nda düzenlenen düğün cemiyetine katılan davetlileri salon almadı.

ENG Garden düğün salonunda düzenlenen düğün cemiyetine MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, MHP İl Başkanı M. Levent Bülbül, Hendek Belediyesi Meclis Üyeleri, İl Yönetimi, Hendek Ülkü Ocakları, Siyasi Parti Temsilcileri, Baro Avukatları, Adliye personeli, STK Temsilcileri, Ay ve Fidan ailelerinin çok sayıda yakınları ve davetliler katıldı. Ahmet ve Emel çiftinin nikahını Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü kıyarken, şahitliklerini ise MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Aysun Sağır, Yaşar Durmuş ve Yaşar Gevher yaptı.

Düğün cemiyetine katılan MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek hediyesini takdim etti. Görkemli gecede Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Başkan Yardımcısı Sıtkı Yaz ve Yönetim kurulu üyeleri Ahmet ve Emel çiftine Türk Bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim hediye ettiler.

Ay ve Fidan aileleri çocuklarının mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirleri ile yakından ilgilenerek katılımlarından dolayı herkese teşekkür ettiler.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]