Sakarya'da güvenlik güçlerinin yıl başı mesaisi

Sakarya'da polis ve jandarma, yeni yılın ilk saatlerinde alkol ve asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Şehir genelinde yıl başı gecesi bin 200 polis görev aldı. 

Kentin huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için polis ve jandarma ekipleri görev başındaydı.

 Uygulamalarda araç aramasının yanı sıra Genel Bilgi Toplama’da (GBT) yapan ekipler, yolculuk yapanlara ikramda bulundu. 

Sakarya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, yılbaşı nedeniyle görevi başında olan polis ve jandarma ekiplerine moral ziyaretinde bulundu. İlk olarak İzmit-Sakarya D-100 karayolu Eşme mevkiinde uygulama yapan jandarma ekiplerini ziyaret eden Vali Nayir’e Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ve İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit de eşlik etti. Vali Nayir, jandarma uygulama noktasında ekiplerle bir süre sohbet etti. 

Nayir, soğuk havaya rağmen huzur ve güven için uygulama yapan askerlere kolaylıklar dileyerek uygulama noktasından ayrıldı. Daha sonra Vali Ahmet Nayir yanındaki heyet ile birlikte Serdivan ilçesi 32 Evler mevkiindeki Polis Uygulama Noktasında görevleri başında ki polis ekiplerini de ziyaret etti.
“Güvenlik Güçlerimiz Özel Gayret Gösteriyor”
Ziyaretler sırasında uygulanan tedbirleri yerinde denetleyen ve kontrol noktasında durdurulan araçlardaki vatandaşlara hayırlı yolculuklar temennisinde bulunan Vali Nayir Emniyet ve Jandarma personelinin yeni yılını da kutladığını dile getirerek, vatandaşın huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat fedakârca görev yapan güvenlik kuvvetlerine bu gibi gecelerde gösterdikleri özel gayretleri için de teşekkür etti.
 
“Hayırlı Uğurlu Olmasını Diliyoruz”

Yeni yıl dolayısıyla hem yol güzergâhlarında hem de sabit noktalarda devriye görevinde bulunan güvenlik güçlerinin denetimlerini yerinde görmek, onlara moral vermek ve vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik etmek istedikleri için çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “İlk olarak Jandarma bölgemizde yapılan kontrollere şahitlik ettik, daha sonra Emniyet sorumluluk alanında arkadaşlarımızın yapmış olduğu çalışmalara eşlik ettik. Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içerisinde girmeleri için önemli ölçüde tedbirlerimizi aldık. Şu ana kadar olumsuz herhangi bir durum meydana gelmedi, arkadaşlarımız sabaha kadar bu tedbirleri devam ettirip denetimlerini sürdürecekler. Yeni yılın hem güvenlik güçlerimize hem de vatandaşlarımıza ve bu gece yine önemli bir görev icra eden basın mensuplarımıza hayırlı, uğurlu olmasını, sağlıklı, huzurlu geçmesini diliyoruz.
 
Emniyet sorumluluk bölgesinde bin 200 personelimiz, Jandarma bölgesinde ise 290 personelimiz, bazı noktalarda şok uygulama yaparken, halkımızın ağırlıklı olarak bulunabilecekleri belli noktalarda da rutin kontrol ve devriye görevlerini ifa ediyorlar” dedi.

4 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]