Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Sakarya'da DEAŞ Operasyonu

Sakarya'da MİT ve terörle mücadele polislerinin DEAŞ'a yönelik düzenlediği operasyonda 3 kişi sahte kimliklerle yakalandı.
Sakarya Emniyet Müdürlüğü ve MİT Başkanlığı ile koordineli olarak terör örgütlerinin eylemlerinin engellenmesi ve faaliyetlerinin deşifre edilmesi amacıyla, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimat doğrultusunda başlatılan çalışmalarda;
Suriye'de DEAŞ terör örgütü adına faaliyet gösterirken illegal yollardan ülkeye giriş yaparak Sakarya'ya geldikleri belirlenen 3 kişinin yakalanması için operasyon düzenlendi.
DEAŞ terör örgütü içerisinde sorumlu düzeyde faaliyet gösterdiği yönünde hakkında bilgiler bulunan 3 kişi, ekiplerce sahte kimliklerle yakalandı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2'si tutuklandı. 1 şüpheliye ise Adli Kontrol kararı uygulandı.
2 yıl önce
Sakarya Ricoh Bayii
Sakarya Kyocera Bayii
Lexmark Fotokopi Sakarya
Sakarya Kebapçılar
Sindoh Sakarya
Sakarya Fotokopi Satış
sakarya masör
Sakarya
sakarya hikaye kitapları
Sakarya kitapçılar
Sakarya lise kitapları
Sakarya Sauna
Sakarya ↝