Sakarya'da baza imalatı

Sakarya, mobilya sektöründe artık kendini ispat etti. Türkiye çapında hizmet veren firmalarıyla da öne çıkmış bir şehir oldu.

Mobilya sektörü, son yıllarda değişen teknolojiyle gelişerek insan hayatını kolaylaştırır hale geldi. İnsanlar tarafından son yıllarının en çok tercih edilen mobilya ürünlerinden biri de baza oldıBaza imalatı, insanların gösterdiği bu ilgiyle sektörde öne çıkan bir kol oldu. 

Baza imalatının öne çıkmasının nedenlerinden biri de, bazanın yatak odalarına çok yönlü alternatifler getirirken, çok daha fazla eşyanızı muhafaza ederek yerden tasarruf etmeyi sağlaması oldu. Baza küçük evlerin yardımcısı olmanın yanı sıra rahatlık ve konforu da beraberinde getiriyor.

Baza, yatağın, yerden yüksek olmasını sağlayan veya sandık olarak kullanılan boş bölmesi olarak tanımlanabilir. 

Sakarya\'da mobilya sektöründe; çelik eşya, baza imalatı ve oturma grupları imalatı konularında faaliyet göstereren bir çok firma var. Bu firmalardan biri de Kesimoğlu Mobilya. 

Kesimoğlu Mobilya baza imalatı konusunda kendini ispat etti. F
arklı türlerde bazalar imâl ederek sektöründe öne çıktı. Ürettiği baza çeşitleri ise kumaş, deri ve solit bazadır. Ayrıca tek ve çift kişilik bazaların yanı sıra, isteğe göre özel ebatlarda da baza imalatı yapmakta.

İletişim Bilgileri

ADRES: Çark Sanayi Türkmen Sk. No: 18 Adapazarı / SAKARYA

TEL: 0 264 2737118

GSM: 0 532 4879865

E-POSTA: bilgi@kesimoglubaza.com

10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]