Sakarya ve Diğer İller İçin Sağanak Yağış Uyarısı

Son dakika Meteoroloji hava durumu tahminlerine göre bazı iller için kuvvetli yağış uyarısı geldi. 14 Temmuz Çarşamba günü hava durumu için etkili yağış beklenildiğini belirten Meteoroloji'ye göre; Sakarya'nın kuzeyi, İstanbul, Kocaeli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Ordu ve Erzincan çevrelerinin yanı sıra Kırklareli'nin kıyı kesimleri ve Van'ın doğu kesimlerinde yağış etkisini gösterecek. Sıcaklıklar için herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son açıklamalara göre, ülkemizde kuzey ve doğu kesimlerinde parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz, Sakarya'nın kuzeyi, İstanbul, Kocaeli, Düzce, Zonguldak, Bartın, Ordu ve Erzincan çevreleri ile birlikte Kırklareli'nin kıyısı ve Van'ın doğu kesimlerinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer kısımların ise az bulutlu ve açık geçeceği öngörülüyor.

MEVSİM NORMALLERİ ÜZERİNDEKİ HAVA SICAKLIĞI DEVAM EDECEK

Hava sıcaklığı bakımından önemli bir değişim olmayacak ve mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgar genel olarak kuzeyden, zamanla Akdeniz kıyı kesminde batı ve güneybatı yönlerinden hafif, ara sıra da orta kuvvette eseceği tahminler arasında.  

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]