Sakarya Ticaret Borsası TOBB 73. Genel Kuruluna Katıldı

TOBB’un73. Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. TOBB Başkanı M. Rİfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB ETÜ Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Genel Kurul’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar, TOBB delegeleri, camianın temsilcileri ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

TOBB Genel Kuruluna, Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Genç, Yönetim Kurulu Üyesi Levent Ali Kopal, Nihat Yılmaz, Vedat Aslan, Meclis Üyeleri, Serkan Erdem, Kenan Akcan, Cevdet Çakır, Aydın Çelikaslan, Adem Sarı, Nizamettin Sarı, Ayhan Akman, Uğur Çelik, Serdar Koç ve Rıdvan Turgay katılım sağladı.

TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı genel kurul, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasının ardından, yönetim kurulu faaliyet raporu, Komisyon, bütçe görüşmeleri ve oylamaların ardından genel kurul sona erdi.

TOBB Genel Kurulu nedeniyle 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde Sakarya Ticaret Borsası ilimiz de el sanatları haline gelmiş ve Sakarya Ticaret Borsası tarafından Coğrafi İşaret Başvurusu yapılan Süpürgenin tanıtım standı açıldı. Oda Borsa başkanları ve protokol tarafından ziyaret edilen standa ilgi büyüktü.

STB Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete 73. Genel Kurulla ilgili olarak; Genel Kurulumuz camiamıza hayırlı olsun TOBB mensubu olarak birliğimizin faaliyetlerinden gurur duyuyoruz. Ayrıca ilimizin ve borsamızın vazgeçilmezleri arasında olan ürünlerin daha iyi bilinmesi amacıyla genel kurula ürünlerimizle birlikte katılarak stant açtık. Standımıza gösterilen ilgi bizleri çok memnun etti. Bizleri standımızda yalnız bırakmayan oda ve borsa başkanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı. .
6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]