Sakarya Ticaret Borsası demokrasi nöbetinde

Sakarya Ticaret Borsası demokrasi nöbetinin 22'inci gecesinde STB Üyeleri kurulan çadırda buluşarak Demokrasi Nöbeti'ne destek verdi.

Sakarya Demokrasi Meydanında kurulan stantta vatandaşlara yiyecek ve içecek ikram edildi. "Demokrasi Nöbeti" tutan vatandaşlara kumanya dağıtımına Yönetim Kurulu, Meclis, STB üyeleri ve personeli katıldı.

Geç saatlere kadar süren kumanya dağıtımına, Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete, Meclis Başkanı Recep Pulat, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir, Ahmet Erkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Genç, Levent Ali Kopal, Nihat Yılmaz, Vedat Arslan ile birlikte Meclis Üyeleri katıldı.

Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Mete yaptığı açıklamada, "Milletimiz 15 Temmuz gecesi bir tarih yazmıştır. Birlik ve beraberliği en çok ihtiyacımız olduğu bu zamanda milletimizin vatanı için, demokrasi için 7 Ağustosa kadar meydanlarda tuttuğu demokrasi nöbeti tarihe altın harflerle yazılacaktır. Demokrasimize sahip çıkarak bu ihaneti büyük bir kararlılıkla etkisiz kılan tüm gücü ile mücadeleye devam eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Meclis Başkanımız, Başbakanımız ve Meclisteki tüm siyasi partilerimizi ve ilimizde de başta Sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, STK başkanlarımız ve Sakaryalı hemşerilerimizi dik duruşlarından dolayı yürekten kutluyoruz.

Bizler güçlü irademizle ülkemizi kaosa sürüklemek isteyenlerin tuzağına düşmedik ve bu olaydan birlik ve beraberliğimizi güçlendirerek çıktık. Sakarya Ticaret Borsası camiası olarak üzerimize düşen her türlü görevi yapacağız.

İş dünyası olarak daha fazla çalışmaya, üretmeye, el birliği ile ekonomimizi güçlendirmeye ve daha iyi duruma getirmeye çalışacağız. Bizler biliyoruz ki demokrasi vazgeçilmezimiz, milli irade gücümüz, kardeşliğimiz geleceğimiz. TOBB Oda-Borsa camiası olarak, dün olduğu gibi yarın da, demokrasiden, milletimizden, devletimizden yana olmaya devam edeceğiz" dedi.

7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]