Sakarya Şömine Firmaları

Şömine satın almadan önce şehrinizdeki birçok şömine firmasından bilgi almak isteyebilirsiniz. Sizlere kısa bilgiler sunarak Sakaryarehberim.com aracılığı ile Sakarya'da şömine satışı yapan firmalara ulaşmanızı sağlıyoruz.

Şömine Çeşitleri
Şömine çeşitleri çok uzun yıllardan bu yana kullanılmakta olan ısıtma sistemleri arasında yer almaktadır. Genel amacı aynı kalmakla birlikte modern çağa ve gelişmekte olan teknolojiye ayak uydurarak klasik şömine modelleri yepyeni özellikler kazanmıştır.  Yeni tasarımlara uyacak modern şömineler de gün geçtikçe artmaktadır. Özellikle ofislerde tercih edilmeye başlanan modern şöminelerle artık kafe ve restaurantlarda da karşılaşabilirsiniz. Modern ve klasik şömine modellerinden istediğiniz tarzı yakalayamıyorsanız şömine firmaları ile birlikte özel tasarım şömineler yaptırabilirsiniz.

Şöminede Hangi Odunlar Kullanılmalı ve Neler Yakılmamalıdır?
Şöminede yakılacak olan odunların;
Nem oranlarının düşük olması,
Ağaçların kesildikten sonra minimum iki sene bekletilmiş olması,
Uzunluklarının 30 ila 35 cm arasında olması,
Kalınlıklarının 10 ila 12 cm arasında olması gibi detayları bulunduruyor olmaları gerekmektedir. 
Özellikle kapalı haznesi olan şöminelerde kesinlikle meşe odunu kullanılmasını önermektedir. Bu odunun hem ısı kalorisi oldukça fazladır hem de yandığında bıraktığı yağ oranı çok düşüktür. Çöp atıkları, plastik ürünler, çıra, çalı, sarmaşık dalı, saman, karton yakılması kesinlikle tavsiye edilmediği gibi şömineyi de aşırı derecede ısıtmak oldukça tehlikelidir. Yanma havası girişleri sık sık değiştirilmemelidir.

Şömine Fiyatları
Şömine fiyatları seçtiğiniz modele göre çeşitlilik gösterebilir. Şömine fiyatlarında bellirleyici rol oynayan hazneler birçok şöminenin çeşitlenmesini sağlamıştır. Haznelere sahip şöminelerde hazne boyutu ve hazne kalitesi ile çeşitli fiyatlar ortaya çıkmıştır. Sakarya'da şömine satışı yapan firmalar ile görüşerek tarzınıza ve zevkinize göre uyan şömine modellerini inceleyebilirsiniz. Sakaryarehberim olarak Sakarya'da ulaşabileceğiniz tüm şömine firmalarını sizler için listeliyoruz. Firmalara ait görsellerin ve bilgilerin bulunduğu sayfamıza gitmek için tıklayın.

Sakaryarehberim.com, size Sakarya ilindeki firmalar için rehber görevi gören, yüzbinlerce kişiye hitap eden bir web sitesidir. Siz de Sakarya'da hangi sektörden hizmet almak istiyorsanız Sakaryarehberim.com üzerinden o sektöre ait firmalara ulaşabilirsiniz.

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]