Sakarya Ramada Otel için imzalar atıldı

Sakarya Ramada otel tanıtım ve imza günü geniş katılımla gerçekleşti.

Gerçekleşen imza törenine Kraas Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karaaslanlar, Dawid People Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çakır, CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Serdivan AVM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kocabıyık, Sakarya İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve basın mensupları katıldı.

KRAAS Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karaaslan yaptığı açılış konuşmasında, “RAMADA Sakarya Otelimizin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu yatırım kararını alırken ilimizin ve ülkemizin gelişimini gözlemledik ve bizim de bir katkımızın olmasını istedik. Bu yatırımımızda her şeyin en iyisini seçerek oluşmasını istedik. Adından da anlaşılacağı gibi dünya’da kendisini kabul ettirmiş RAMADA grubuyla anlaşarak yatırımımızı taçlandırdık. İlimizin ilk ve tek uluslararası markası olarak inşallah Haziran ayında hizmete geçmeyi planlıyoruz. Tesisimizde son teknoloji ürünler kullanılarak misafirlerimize en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyoruz. Biz KRAAS şirketler grubu olarak Sakarya’da otelcilik anlamında hizmet çıtasını yükseltmeyi amaçlıyoruz. Bir dünya markası olan otelimizin çatısı altında dünya markalarını da barındıracağız. Yöresel lezzetlerimizi de çok özel salonumuzda müşterilerimize sunacağız” ifadelerini kullandı.

Tesisin Genel Müdürlüğüne atanan Mehmet Yüce, “ Şehrimize kazandırılan bu otel projesi sektör adına çok büyük önem taşıyor. Şehrimiz için çok önemli bir tesis olacak otelimiz RAMADA Sakarya olarak hizmet verecektir. Otelimiz bir iş oteli olması nedeniyle 4 tane salonumuz bulunacaktır. Bay ve bayanlara ayrı SPA merkezimiz de faaliyet gösterecek” şeklinde konuştu.

David People Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çakır, “ 40 ayrı ilde faaliyet gösteren bir markadır. 46. Şubemizin Sakarya’da açmanın sevincini yaşıyoruz. Bize bu fırsatı veren RAMADA Sakarya Otel yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Şimdiden Sakarya iline hayırlı olsun” dedi.

Kurulacak olan otel toplamda 210 yatak kapasiteli, kral dairesi ve süit odalarıda dahil özel döşenmiş 102 oda, 900 kişilik balo ve düğün salonu, konferans salonu, toplantı salonları, 2 adet yarı olimpik yüzme havuzu, masaj odaları, türk hamamlar ve fitness salonu, David People kafe’de olacağı belirtildi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]