Sakarya Karot Firmaları

Sakarya'da hizmet veren karot firmaları, beton duvar kesme ve zemin beton kesim alanında özel eğitimler almış profesyonel personelleri ile beton duvarlarınızda kapılar, havalandırma üniteleri ve pencereler için hassas, mükemmel boyutta açıklıklar oluşturur.

Karot İle Beton Delme ve Beton Kesme

Karot İngilizce dilinde havuç anlamına gelir. Esas olarak Türkçede kullanım yeri olarak inşaatlarda kullanılan bir makine olan karot ile binalardan parça alma ya da delme işlemi gerçekleştirilir. Ucunda bulunan elmas uç sayesinde binaların sert yapılarının kolay bir şekilde delinmesi ve müdahale yapılması mümkün olur. Özellikle karot makinesi ile beton delme ve kesme işlemleri ustalıkla yapılabilmektedir. Sıfıra yakın titreşim ve kayma ile zedelemeden, istenilen yerden, istenilen şekil, büyüklükte ve çapta demir donatısı ile birlikte blok çıkarma işlemleri çeşitli kesme makineleri ile yapılabilmektedir. Kesme makineleri yatay ve düşey konumlarda kullanılacak biçimde geliştirilmiş olup, her türlü ihtiyaca cevap verebilmektedir

Karot Delme Makinesi
Karot kelimesi İngilizce'de havuç kelimesine karşılık gelmektedir. Kavram olarak Core Drill olarak adlandırılır. İlk karot alma makinesi 1864’de İsviçre’li bir mühendis tarafından yapılırken, bugünkü sondaj makinelerinin çalışma prensibini ortaya koyan ilk karot alma makinesi İsveç’li maden mühendisi Craelius tarafından 1885 yılında yapılmıştır. Bu makine ile, betonu silindir şeklinde delerek, silindir içerisinde kalan ve havuca benzeyen betonu çıkartmayı başarmışlardır. Havuca benzemiş olmasından dolayı, havuç anlamına gelen, karot kelimesi ile adlandırılmıştır. Böylece, betonu silindir şeklinde delme işine karot, bu işi karot makinaları ile yapanlara da karotçu ismi verilmiştir.

Profesyonel Personeller ve Son Teknoloji Ekipmanlar
Karot firmaları, bünyesinde çalışan tüm personellerine özel eğitimler aldıran, alanında uzman olan kişiler ile birlikte çalışmaktadır. Son teknoloji makineleri, araçları, gereçleri ve teçhizatı ile çalışan birçok karot firmasına Sakaryarehberim.com üzerinden erişebilirsiniz. Birden fazla seçeneğiniz olan firmalar arasından fikir alarak, karot işleriniz, zamandan tasarruf ederek emin ellerde, uygun fiyatta ve bir o kadar da kaliteli bir şekilde sağlayan firmalardan hizmet alabilirsiniz.

Bunun için tek yapmanız gereken Sakaryarehberim.com firma rehberini incelemektir.

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]