Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

"Sakarya İçin Bütün Çalışmalarda Varız"

Yönetim Kurulu ve üyeleriyle birlikte ziyaretlerini sürdüren MÜSİAD Sakarya Şubesi; Adapazarı Belediyesi ile İl Özel İdaresi’ni de ziyaret ederek, çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sakarya Şubesi Yönetici ve üyeleri, önceki gün Necati Atalay Başkanlığı’nda, Adapazarı Belediye Başkanlığı’na ikinci kez seçilen Süleyman Dişli ile Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı Fethi Sarıoğlu’nu ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerinde bulundu. MÜSİAD Yönetimi ayrıca, Sakarya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Soytürk ile Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcılığına atanan Metin Velioğlu’nu da ziyaret etti.

KARŞILIKLI GÖRÜŞME

Ziyarette; Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ile Adapazarı’nın kalkınmasıyla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunan MÜSİAD Sakarya Şubesi; şehir merkezinin güzelleşme açısından yapılacak projeler hakkında da görüşlerini bildirdi. Sakarya İl Genel Meclisi Başkanı Fethi Sarıoğlu’ndan da Sakarya İl Özel İdaresi çalışması hakkında bilgi alan MÜSİAD Yönetimi; sivil toplum örgütü olarak, yapılacak bütün çalışmaların yanında olacaklarını bildirdi.

"Sakarya İçin Bütün Çalışmalarda Varız"
"Sakarya İçin Bütün Çalışmalarda Varız"
"Sakarya İçin Bütün Çalışmalarda Varız"
"Sakarya İçin Bütün Çalışmalarda Varız"
16 yıl önce
Sindoh Sakarya
Sakarya Kebapçılar
Doğum için nefes egzerzisleri
Çocuklar için psikolojik danışmanlık
El ve ayak için splint
Doğum için gevşeme egzerzisleri
Sakarya ders kitapları
Sakarya ilköğretim ders kitapları
Sakarya lise kitapları
sakarya hikaye kitapları
Sakarya Sauna
Sakarya kitapçılar
Sakarya ↝