Sakarya FestburADA alışveriş etkinlikleri başlıyor

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Ticareti Araştırma Geliştirme Komisyonu öncülüğünde Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Adapazarı Belediyesi işbirliği ile 20-21 Haziran tarihlerinde şehir merkezini kapsayacak şekilde gerçekleştirilmesi planlanan FestburADA Festivalinin hazırlıkları devam ediyor.

Ana teması alışveriş ve yaza merhaba olan etkinlik ile şehrin yüzyıllardır süregelen ticaret geleneğine vurgu yapılarak ticaretinin artırılması, çevre illerden yaşayan vatandaşların alışveriş için Sakarya’yı seçmesi ve gelenek haline gelerek şehrin yazı bu festival ile yıllarca karşılaması amaçlanıyor.

Oldukça kapsamlı ve büyük bir festival olarak planlanan FestburADA için hazırlıklarını sürdüren SATSO Yönetimi ve Ticaret AR-GE Komisyonu, Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı Belediyesi paydaşlığında çalışmayı sürdürüyor.

Festivalde şehir merkezinde faaliyet gösteren işletme sahiplerinin hediye kampanyaları ve festivale katılacak olan yetişkin ve çocukların eğlenmesine yönelik birçok etkinlik yer alacak.

Sakaryalılık Ruhumuzu güçlendirecek

FestburADA Festival hazırlıklarının cadde işletmeleri arasında da olumlu bir hava yarattığına vurgu yapan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, “FestburADA için Ticaret AR-GE Komisyonumuz öncülüğünde hazırlıklar devam ediyor. Bu festivalin şehrimiz için gelenekselleşecek bir etkinlik olmasını temenni ediyorum. Bu tür çalışmalarda temel amacımız yerel ticaretin canlanmasına katkı sunmak, ticaret erbabımıza destek olmak ve şehirde bir ivme oluşturmaktır. Sakarya halkının sosyo kültürel açıdan da gelişmesi büyük önem taşıyor. Özellikle 21 Haziran Adapazarı’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıl kutlamaları kapsamında tertip edeceğimiz festivalimiz, her zaman dile getirdiğimiz Sakaryalılık ruhu ve şehir aidiyetini de güçlendirecektir. Bu anlamda manevi birlikteliğimizi de perçinleyecek bir etkinlik olmasını temenni ediyorum. Tüm Sakaryalılarımızı 20-21 Haziran tarihlerinde şehir merkezindeki festivalimize bekliyorum. Biz paydaş kurumlarımızla iyi niyet çerçevesinde güzel bir çalışma için yola çıktık. Bunun amacına ulaşması hepimizin birlikteliği ile mümkündür. Sakarya halkının birlikte güçlü imajını burada da gösterelim.” diye konuştu.

1 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]