Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Saguar En İyi Tasarım Ödülüne Layık Görüldü

Sakarya Üniversitesi Güneş Aracı “SAGUAR” her yıl TÜBİTAK tarafından düzenlenen Formula-G Güneş Enerjili Araçlar Yarışı'nda, 'En İyi Tasarım ödülü'ne layık görüldü. Geçtiğimiz yıl Türkiye hız rekorunu kıran ve 115km/h hıza ulaşan “SAGUAR”, değişen imajı ve yenilenen yüzüyle bu yılki Formula-G' ye de damgasını vurdu.

İzmir'de gerçekleştirilen Formula-G'de 'En İyi Tasarım Ödülü'nü alan SAGUAR'ın ziyaretçileri arasında Devlet Bakanı Mehmet Aydın ve İzmir Valisi Cahit Kıraç'da yer aldı. Türkiye'nin ilk güneş arabalarından biri olan SAGUAR'ın, 2009 yılından itibaren Avustralya'da düzenlenecek olan “Dünyanın En Prestijli Güneş Arabaları Yarışı”nda Türkiye'yi temsil edeceği bildirildi.

Türkiyenin en verimli otomobili olan SAHİMO (Sakarya Hidro Mobil)'nun da yapımcısı olan Sakarya Üniversitesi İleri Teknolojiler Merkezi(SAİTEM) ekibi tarafından üretilen SAGUAR'ın, 09 ila 19 Ekim 2008 tarihleri arasında CNR-İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek olan Uluslararası “Autoshow Fuarı”nda sergileneceği belirtildi.
Saguar En İyi Tasarım Ödülüne Layık Görüldü
17 yıl önce
Web tasarım ve web programlama
Makina Tasarım ve Mühendislik, 3D Makine Tasarım
Üç boyutlu tasarım ve mimari modelleme
Endüstriyel tasarım tescili
Özel tasarım mobilya
Özel tasarım ayakkabı
3D Makina tasarım
Grafik tasarım
Özel tasarım çanta
modern saç tasarım merkezi adapazarı
sakarya endüstriyel tasarım
sakarya web tasarım kursu
bitkisel tasarım kapsamına giren çalışmalar
sakarya tasarım pasta siparişi
Sakarya Doğalgaz Proje ve Tasarım işleri
Sakarya ↝