Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.
ARA

Sağlık için hareket ettiler

Sakarya Üniversitesi Spor Yöneticiliği Bölümü tarafından ‘Spor Etkinlik Yönetim’ dersi kapsamında ‘Sağlık İçin Hareket Et’ isimli bir etkinlik düzenlendi.

SAÜ Helikopter Pisti’nde düzenlenen etkinlikte, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğünün engelli kursiyer öğrencilerine ve SAÜ’lü öğrencilere yönelik yaşamda kal (Survivor) istasyonu, zumba dans gösterisi, zinde kal arenası, mini kale futbol karşılaşması, müzik ve yiyecek kortları ile ödüllü çarkıfelek yarışmaları düzenlendi.

Etkinliğin açılışında konuşan SAÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. İlayda Gülseren Demir, “İnsanoğlu var olduğu andan itibaren sporun içerisinde yer almıştır. Günümüzde ise spor bilim, sanat, sağlık ve kültür gibi çoklu disiplinleri birbirine bağlayan bir araçtır. Bugün burada Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencilerimiz, Spor Etkinlik Yönetim dersi kapsamında etkinlik tecrübesi edinirken önemli bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyorlar” dedi.
Sağlık için hareket ettiler
Sağlık için hareket ettiler
Sağlık için hareket ettiler
Sağlık için hareket ettiler
Sağlık için hareket ettiler
Sağlık için hareket ettiler
8 yıl önce
Sağlık ve Medikal
Ayak Sağlık Merkezleri
Sağlık sigortası
Sağlık lisesi
El ve ayak için splint
Çocuklar için psikolojik danışmanlık
Mekanik ve elektronik hareket ve güç aktarma sistemleri
İşe giriş sağlık raporu
göz sağlık hizmetleri
sağlık
reklam için tabela
büro için madeni mobilya
sağlık hizmetleri
büro için mobilya
Sakarya ↝