Sağlık Bakanlığı'ndan 10 Bin Personel Alımı

Resmi Gazete'de yayımlanmış olan ilana göre, Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonucuna göre, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde toplam 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak.

 

Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar belli oldu. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatlarına 10 bin sözleşmeli sağlık personeli ile 10 bin sürekli personel alımı yapılacak. Diğer yandan, merakla beklenen ÖSYM kılavuzu da yayınlanırken başvuruları başladı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde görev almak için ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme sistemi ile ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde toplam 10 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak. 

 

Adaylar tercihlerini, 15 - 22 Mart 2022 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 22 Mart 2022 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Başvuru ve tercih işlemleri için tıklayınız.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]