Rektör Elmas yurt dışında konferanslara katıldı

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas, 17-19 tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen Uluslararası Öğretimde Yeni Yaklaşımlar (INTE 2017) ve Uluslararası Uzaktan Eğitim Konferanslarına (IDEC 2017) katıldı.

Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen iki ayrı konferansa katılan Rektör Elmas, Türkiye’den ve dünyadan beş yüz katılımcının yer aldığı konferanslarda birer konuşma yaptı. Rektör Elmas, katılımcılara Sakarya Üniversitesi, üniversitede çeşitli alanlarda yürütülen çalışmalar ile Türkiye’nin genel durumu hakkında bilgiler verdi.

Konferansların yükseköğretimin geleceği ve yeni yaklaşımlar konusunda son derece faydalı olduğunu belirten Rektör Elmas, “Yükseköğretimde yeni yaklaşımlar konusuna üniversite olarak da çok önem gösteriyoruz. Dünyadaki değişimleri yakından takip ediyoruz. Üniversitemizin yurt dışında da başarı ile temsil edilmesi için bu alanlara da yoğunlaşmış durumdayız. Bu tür konferansların üniversitemizin bir dünya üniversitesi olma yönündeki hedeflerine önemli katkı sağlayacağı inancındayım” diye konuştu.

6 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]