Pedagog Sedat Demir'den Önemli Mesajlar

Sakarya'da Sabihahanım İlköğretim Okulu 2-A Sınıfı'nın veli toplantısına davet edilen Pedagog Sedat Demir velilere anne-çocuk ilişkisi hakkında önemli mesajlar verdi.

Sınıf Öğretmeni İsmigül Bilgiç'in velilerle yaptığı toplantının ardından öğrenci ailelerine seminer veren Pedagog Sedat Demir okulun çocukların hayatında çok önemli bir yeri olduğunu bu nedenle okul ve aile arasında her zaman çok kuvvetli bir bağ oluştuğunu belirtti.

Anne ve babalara çocuklarıyla kurdukları iletişim hakkında örneklerle bilgiler sunan Pedagog Sedat Demir, "Sizin en önemli göreviniz çocuklarınıza hayatı sunmak değil, onları hayata en güzel şekilde hazırlamaktır. Bunun için gerek evde gerekse okulda nasıl davranmaları gerektiği konusunda örnek olmalı, televizyon ve bilgisayarı planlı bir şekilde kullanmaları yönünde kararlı bir tutum sergilemelisiniz. Aksi halde her şeyin fazlası zarar olduğu gibi televizyon izlemenin ve bilgisayar başında saatler geçirmenin çocuklara vereceği zarar çok büyüktür." dedi.

Öğrenci velilerinin çeşitli sorularını da cevaplayan Uzman Pedagog Sedat Demir çocuklara evde bazı sorumluluklar verilmesinin onların hayata hazırlanması konusunda çok önemli olduğuna dikkat çekerek "Çocuk sizden kendisini dinlemenizi ve onu dikkate almanızı beklemektedir. Anne ve babası tarafından dinlendiğini fark eden çocuk bu sayede dinlemeyi de öğrenecektir" diye konuştu.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]