Pasta Yarışması Diye Gitti Süpriz Evlilik Teklifi Çıktı

Sakarya'da yaşanan olayda pasta yarışması için gittiği yerde senaryo gereği 1. olan ve hediyesini almak için dışarı çıkan 25 yaşındaki Ayşenur Yavuz, drone ile yapılan sürpriz evlilik teklifi karşısında mutluluğunu gizleyemedi.

Sakarya’da yaşayan 32 yaşındaki Semih Kaya, sevdiği kıza sürpriz bir evlilik teklifi yapmak için organizasyonu hazırladı. Serdivan'da bulunan pasta atölyesine kız arkadaşını getirdi. Yaptığı plan dahilinde burada bir pasta yarışması düzenlendiğini söyleyen Kaya, arkadaşları ile birlikte eğlenceli vakit geçirerek, kazanana ödül verileceğini kız arkadaşına belirtti. Pasta atölyesine gelerek yeteneklerini gösteren çift, yapılan plan gereği yarışmanın 1’incisi seçildi. Daha sonrasında ödülünü almak için dışarıya giden 25 yaşındaki Ayşenur Yavuz, yapılan sürpriz karşısında mutluluğunu gizleyemedi. Drone ile inen kutunun içerisinde bulunan yüzüğü alan Semih Kaya, o anlarda gözlerini kapatan ve farklı bir ödül bekleyen kız arkadaşının önünde diz çökerek uzattığı yüzükle sürpriz evlilik teklifini yaptı. Sürpriz evlenme teklifi karşısında şaşkınlık ve mutluluğunu gizleyemeyen Ayşenur Yavuz, erkek arkadaşına sarılarak teklifi kabul etti.

BU ANI ÖMÜR BOYU UNUTAMAM

Sürpriz evlilik teklifi karşısında ömür boyunca unutamayacağı anlar yaşadığını söyleyen Ayşenur Yavuz, “Hiç beklemiyordum ve biranda oldu her şey. Ben zaten mutfakla ilgilenmeyi seviyorum, sevgilimde düşünmüş sağ olsun. Çok eğlenceliydi zaten mekan mükemmeldi, güzel bir ev sahipliği yaparak çok güzel ilgilendiler bizle. Sonunda da böyle bir sürprizle karşılaştım, gerçekten çok mutluyum. Gözümü kapattım o an geri sayım yapıldı, ben ne beklediğimi de bilmiyordum, gözümü açtığımda drone iniyordu, harikaydı gerçekten o anı ömür boyu unutamam. Ben yarışmada birinci olduk diye normal bir hediyedir diye düşündüm ama sevgilim sürprizini yaptı” dedi. 

KENDİSİNİ ÇOK SEVİYORUM, MUTLUYUM

Semih Kaya'da,“Ben çok mutluyum. Kendisini de çok seviyorum, kendimden de emindim her zaman için. Daha öncesinden de bu planı defalarca düşündüm ve bugüne karar kıldım. Gayet mutluyum, onu da mutlu edebildiysem eğer ne mutlu bana” dedi.

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]