Parke Taşı Mobil Onarım Ekibi her yerde...

Sapanca genelinde, çeşitli hizmetler için farklı kurumların yollarda gerçekleştirdiği kazılardan sonra harekete geçen Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yollarda deforme olmuş ve niteliğini kaybetmiş kesimlerde parke taşı onarımlarını sürdürüyor. Bu bağlamda yapılan onarım çalışmalarıyla Göl Mahallesi Gaziler Caddesi düzenleniyor.

Özellikle su şebekesi organizasyonu gibi faaliyetlerden sonra bozulan parke taşı yollardaki onarımlar, Sapanca belediyesi tarafından hiç vakit geçirilmeden büyük bir duyarlılıkla çalışılarak, aksaklıklar gideriliyor.

Sık sık çeşitli hizmetler için işlem gören yollardaki bozulmaları saat saat izleyerek tespit ettiklerini açıklayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, yollardaki bozulmalardan dolayı yıpranan ve değiştirilmesi gereken parke taşlarının titiz bir işçilikle yeniden örüldüğünü belirterek ve yollardaki bozulmalara hızlı bir biçimde müdahale ederek, halkın bu konuda mağduriyet yaşamaması için Mobil Parke Taşı Onarım Ekibi kurduklarını ifade etti.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]