Parke döşedikleri evden,25 bin lira değerinde altın çaldılar

Adapazarı\'nda laminat parke döşedikleri evin sahibi kendilerine yemek hazırlarken yatak odasındaki altınları çalan 21 yaşındaki R.Ş. ve çırağı 14 yaşındaki E.D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Maltepe Mahallesi\'nde oturan H.B., evine laminat parke döşetmek için dekorasyon işleri yapan O.G. ile anlaştı. Geçen pazartesi günü eve gelen O.G., parke ustası R.Ş. ile çırak E.D.\'yi bıraktı. Evde gün boyu çalışan E.D. ve R.Ş., ev sahibinin eşinin kendilerine hazırladığı yemeği yedikten sonra işlerini bitirerek evden ayrıldı.

Dün sabah yatak odasındaki 25 bin lira değerindeki altınların yerinde olmadığını fark eden ev sahibi çift polise başvurarak şüphelendikleri parke ustası ile çıraktan şikayetçi oldu. Polis R.Ş. ve E.D.\'yi yakalayarak gözaltına alırken, işyeri sahibi O.G. de ifadesine başvurulmak üzere Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'ne götürüldü.

Önce suçlamaları kabul etmeyen 2 şüpheli, daha sonra çaldıkları altınlardan iki bileziği bozdurarak içki içtiklerini itiraf etti. Diğer altınlar ise işyerinde sakladıkları yerde bulundu. Altınlar, sahibine iade edildi.

Ev sahibinin eşi kendilerine yemek hazırlarken yatak odasına girip altınları çaldıkları tespit edilen R.Ş. ve E.D., işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Ferizli Cezaevi\'ne gönderildi.

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]