Pamukova Belediyesi "Kaymakamlık Parkı" yapımı tamamlandı

4 Bin 300 m² üzerine kuruldu

Pamukova Belediyesi tarafından, Pamukovalıların ailece birlikte vakit geçirebileceği, çocukların güvenle koşup oynayabileceği parkların sayısı 48’ye ulaştı.

Yapımı tamamlanan 4 bin 300 m² büyüklüğündeki Pamukova “Kaymakamlık Parkı” vatandaşlarımızın hizmetine açıldı. Yapılan çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları ile Kaymakamlık Parkı vatandaşların beğenisini topluyor.

Başkan Cevat Keser, parkı inceledi

Başkan Keser Kaymakamlık Parkı ile ilgili yaptığı açıklamada " İlçemizin dört bir yanında oluşturulan sosyal alanlara bir yenisini de Cumhuriyet Mahallesi Kaymakamlık binası karşısında inşa etmiş bulunuyoruz. Kaymakamlık Parkı ile vatandaşlarımızın keyifle vakit geçirebileceği, çocuklarımızın güvenle eğlenebileceği bir alan meydana getirilmiştir." dedi.

Kaymakamlık Parkı içerisinde çeşitli oyun grupları, fitnes spor  aletleri ve geniş bir oturma grupları yer alıyor.Yeşil alanlara geniş yer ayrılan park aynı zamanda bahar ve yaz aylarında vatandaşların piknik yapabileceği bir mekan olma özelliğini de bünyesinde barındırıyor. Pamukova\'yı daha güzel, daha yaşanabilir, modern kent hizmetleri ve imkânlarıyla donatılmış bir ilçeye dönüştürmek için çok sayıda hizmeti birlikte yürüttüklerini ifade eden Belediye Başkanı Keser,park ve sosyal alan sayısını artırmaya devam edeceklerini belirtti. 

9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]