Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

"Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" Karasu'da

Memur-Sen\'in kamuda kılık kıyafet serbestisi için başlattığı, ‘Özgürlük İçin 10 Milyon İmza\' kampanyası kapsamında Sakarya’nın Karasu İlçesi\'nde de imza standı açıldı. 5 gün boyunca Karasu’da kalacak olan imza standına Karasulular büyük ilgi gösteriyor.
 
Sendika yetkilileri kamu kurumlarında uygulanan yasakla çalışan kadınların kıyafet seçme özgürlüğünün engellendiğini ifade ederek düzenledikleri imza kampanyasını Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikalarımızla birlikte, 9 Ocak’ta başlattıklarını belirttiler.
Memur Sen’e bağlı şubeler ve temsilcilikler vasıtasıyla açılan standlardan, işyeri temsilcilerince kurumlardan ve www.ozgurlukicinonmilyonimza.com sitesi üzerinden toplanacak olan 10 milyon imza Başbakanlığa sunulacak.
"Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" Karasu'da
"Özgürlük İçin 10 Milyon İmza" Karasu'da
12 yıl önce
Asansörler için yeşil etiket
Doğum için gevşeme egzerzisleri
Çocuklar için psikolojik danışmanlık
Engelliler için oyun grupları
Doğum için nefes egzerzisleri
El ve ayak için splint
imza yayınları çözüm yayınları kitapları
imza yayınları kitapları satışı
büro için ahşap mobilya
büro için madeni mobilya
ofis için mobilya
yolculuk için firmalar
Sakarya ↝