Oyun oynayan çocuklara kuru sıkı ile ateş etti

Sakarya Emniyet Müdürlüğü\'nden alınan verilere göre ilimizde meydana gelen bazı asayiş olayları şu şekildedir:

Alkolün etkisiyle saldırdı

29.05.2014 günü saat: 04.30 sıralarında meydana gelen Kasten Yaralama olayı ile ilgili olarak Müşteki Şüpheli B.C. ifadesinde; ikametine giderken evinin önünde oturan Müşteki Şüpheli T. F. isimli şahsı görünce kim olduğuna, neden orada oturduğuna baktığını ancak şahsın alkolün etkisiyle kendisine saldırdığını ve hakaret ettiğini, birbirlerini darp ettiklerini beyan etmiş olup olayla ilgili tahkikat başlatılmıştır.

Çocuklara kuru sıkı tabancayla ateş etti

28.05.2014 günü saat 21.45 sıralarında meydana gelen Basit Yaralamaya Teşebbüs, Hakaret ve Tehdit olayı ile ilgili Şüpheli C. D. isimli şahsın F-9 Blok önünde oynayan çocuklara kuru sıkı tabancayla ateş etmesi, çocuklara hakaret ve tehdit etmesi sonucu olay meydana gelmiş. Olayda kullanıldığı değerlendirilen 1 adet silah ve 5 adet kuru sıkı mermi ekipler tarafından bulunarak muhafaza altına alınmış. Şüpheli C. D. nu arama çalışmaları devam etmektedir.

Komşular birbirine girdi


28.05.2014 günü saat 21.30 sıralarında meydana gelen Kasten Yaralama ve Hakaret olayı ile ilgili olarak F. M. ve S. M. isimli şahıslar aynı ada içerisinde ikamet eden Ş. isimli şahsın eşi tarafından darp edilip hakarete uğraması sonucu olayın meydana geldiği anlaşılmış. Şüpheli şahsın olaydan sonra olay yerinden firar ettiği tespit edilmiş olup, tahkikata başlanılmıştır.

Boşandı ama kurtulamadı

29.05.2014 günü saat:18.30 sıralarında meydana gelen “Konut Dokunulmazlığını İhlal” olayı ile ilgili Müşteki O.B. ifadesinde; Yaklaşık 1 ay önce kızı H. T.ile damadı S. T.\'ın ayrıldıklarını. O tarihten sonra kızı H. ile torunları S. ve S.\'nin ikametinde birlikte yaşadıklarını ve damadı S.\'in sürekli olarak kendilerini rahatsız ettiğini. Şahsın en son 29.05.2014 günü alkollü bir şekilde ikamete gelerek içeri girdiği ve evde bulunanlara rahatsızlık verdiğini beyan etmiştir. Tahkikata başlanılmıştır.
9 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]