Oto Galericiler Sitesi'nde dükkan sayısı artacak

Oto galericiler Sakarya Oto Galericiler Kooperatifi Başkanı Hakan Sahip ve yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO)  Başkanı Mahmut Kösemusul'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kooperatif Başkanı Hakan Sahip, Mart ayında başlayan galericiler sitesiyle ilgili talep toplama çalışmalarının sürdüğünü söyledi. 96 olarak düşünülen dükkan çalışmasına karşılık şu anda 114 başvurunun olduğunu kaydeden Sahip; "Başvurular gün geçtikçe artıyor.

Yer taleplerinin fazlalaşması halinde SATSO binası karşısındaki alanda 96 dükkan olarak planlanan bölgenin genişletilmesini düşünüyoruz" dedi.

Yaklaşık 150 başvurunun olabileceği görüşülen ziyarette SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, “Bizler sadece bugünü değil orta ve uzun vadede büyüyen Sakarya’nın ihtiyacına yönelik bir çalışma yapmak istiyoruz. Sosyal tesisi, müzayede alanları, mimarisi ve ticari anlamda fark oluşturacak bir alan oluşturmaktan söz ediyoruz. Bunun için maksimum fayda ile düşünerek üyelerimizin ve ilimiz ticaretinin menfaatini göz önünde tutmalıyız.” dedi.
Ticari kümelenme projeleri ile gelişen Sakarya'ya hazırlık yaptıklarının  altını çizen Başkan Mahmut Kösemusul, Sakarya’mıza yakışacak, sektörel olarak sadece ilin ihtiyaçlarını değil bölgesel ve ulusal anlamda da örnek olacak bir oluşum için gayret ettiklerinin altını çizerek, “Orta vadede Sadece Sakarya’mızın değil tüm bölgenin hatta Türkiye’nin her yerinden dikkatleri üzerine çekecek bir ticaret merkezi oluşturmak için çalışıyoruz" diye konuştu.
Talepler üzerine projede güncelleme yapılabilir

Kösemusul, Büyüyen Sakarya’nın taleplerine cevap verecek altyapıyı oluşturma hedefiyle, Türkiye'de örnek gösterilecek ve yıllar sonra da aynı modern standartlarda hizmet verebilecek kapasitede bir site oluşturmak istediklerini sözlerine ekledi.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]