Ölüm Nedeni: İş Yerinde Orjinal Parça Kullanılmaması

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde LPG montajı yapılan iş yerinde 3 kişinin bir araçtan sızan gazdan zehirlenerek öldüğü olayda; araçlara takılan LPG parçalarının orjinal olmadığı belirlendi. İş yerinin yazıhanesinde zehirlenerek ölen kadının kimliği polisin yaptığı parmak izi çalışmasıyla belirlendi.

CİHAN muhabirinin edindiği bilgiye göre, Güneşler beldesinde bulunan Zirai Aletler Sanayi Sitesi'nde Haktan Oto isimli LPG montaj ve oto tamir dükkanında 3 kişinin bir araçtan sızan LPG'den zehirlenerek ölmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada iş yerinde bulunan iki araçtaki LPG malzemelerinin orjinal olmadıkları tespit edildi. Araçlara takılan LPG'lerin daha önce başka araçlarda kullanıldığı tahmin ediliyor. Sızıntının da orjinal parça kullanılmaması sonucu meydana geldiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Savcılık sızıntının hangi araçtan meydana geldiğini ve neden kaynaklandığını belirlemek için iş yerinde bulunan 54 FF 291 ve 54 EE 680 plakalı otomobilleri inceleme yapılmak üzere emniyet garajına çektirdi. Sızıntının hangi araçtan meydana geldiği yapılacak teknik çalışma sonucu belirlenecek. İş yerinde çok sayıda bira şişesi bulan polis, ölenlerin alkollü oldukları için gaz sızıntısını fark edemediklerini düşünüyor.

Olayda ölen kadının kimliği polisin yaptığı parmak izi çalışması sonucu belirlendi. Ölen kadının Aysel Aktuna (28) olduğu tespit edildi. Aktuna'nın sahtecilik suçundan 1 adet sabıkasının bulunduğu öğrenildi.

Murat Kulağızlı'ya ait LPG montaj ve tamir dükkanında bulunan 2 araçtan birinde meydana gelen LPG sızıntısı sonucu işyeri sahibi Murat Kulağızlı (40), İbrahim Kınalıbalaban (45) ve Aysel Aktuna hayatını kaybetmişti.


Haberle ilgili ilk ayrıntılar için
tıklayın.

15 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]