Olgunlar şampiyonlarına yemek

Sapanca Belediyesi, Spor Müdürlüğü tarafından 3.kez düzenlenen Olgunlar Futbol Turnuvası’nda şampiyon olan Sakarya İz Reklam(Olgunlar) takımı ile Güldibi 1991(Genç Olgunlar) takımı sporcularını, Göl Mahallesi’nde enfes bir göl manzarasına sahip olan Sapanca Belediyesi Seyir Terası’ nda ağırlayarak, nezih bir yemek sundu.

Her takıma 15’er kişilik bir para ödülünün de verilmesini sağlayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, sporculara ödül ve katkıda bulunanlara plaket dağıtım töreninden sonra şampiyon takımların sporcularıyla turnuvanın değerlendirmesini yaptı. Sporculardan, gelecek yıl yapılacak turnuva için çeşitli öneriler de alan Başkan Yılmazer, turnuvanın daha üst düzey bir turnuva olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Şampiyon takım sporcularına ödüllerini tek tek takdim eden Sapanca Bld. Bşk. Yardımcısı Özcan Yavuz dışında yemeğe, Ak Parti Sapanca Belediyesi Meclis Üyesi Cengiz Emil, Sapanca Belediyesi Spor Müdürü Aydın Yıldız, Sapaş Müdürü Emre Kibar, Turnuva Tertip Kurulu Üyesi Gökhan Özyazıcı, Ak Parti Sapanca Gençlik Kolları Başkanı Muzaffer Boz, Sapanca İlçe Emniyet Müdürü Osman Yıldırım adına Başkomiser Yardımcısı Haydar Işık, Sakarya Futbol İl Temsilcisi Ali Arslan, TFF Sakarya İl Hakem Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım ile Sakarya Saha Komiserleri Derneği Başkanı Mahmut Güzel katıldı.

Turnuvaya katkılarından dolayı Sapanca Emniyet Müdürlüğü adına Komiser Yardımcısı Işık’a, Futbol İl Temsilcisi Arslan’a, hakem Krl.Bşk.’ı Yıldırım’a ve Saha Komiserleri Der. Bşk’ı Güzel’e de birer plaket sunuldu.
7 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]