Okullar açıldı, trafik felç oldu

Okulların açıldığı ilk gün Sakarya Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda alınan tedbirler ulaşımı felç etti.

Saatlerce kuyruklarda araçlar içinde beklemek zorunda kalan vatandaşlar işlerine geç kalırken, hastalara yetişmesi gereken ambulanslarda sıkışan trafiğin içinde kaldı.

Sakarya’nın Yeni Yerleşim Bölgesi Yenikent, Adapazarı ve Serdivan ilçelerini birbirine bağlayan Yazlık kavşağında trafik ekipleri tarafından alınan önlemler trafiğin sıkışmasına neden oldu. Okulların açıldığı ilk gün yoğunluk olabileceği düşüncesi ve olası kazalara karşı tedbirlerini artıran trafik ekipleri, Yazlık kavşağında trafiği kontrollü olarak verdi. Altı ayrı yolun kesişme noktası olan Yazlık kavşağında her yönde kilometrelerce uzanan araç kuyrukları oluştu. Sıkışan trafik nedeniyle çok sayıda vatandaş işlerine geç kalırken, hastaneye yetişmeye çalışan bir ambulans da sıkışan trafiğin içinde kaldı. Sürücülerin zorlukla yol verebildiği ambulans daha sonra hastaneye doğru yoluna devam etti.
10 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]