Öğretmen ve öğrencinin cep telefonu kavgası karakolluk oldu

Sabiha Hanım İlköğretim 8'inci sınıf öğrencisi Mertcan Y.'nin ailesi, çocuklarının teneffüs sırasında telefonu ile oynadığı için öğretmeni tarafından dövüldüğü iddia ederek şikayetçi oldu. Öğretmen ise telefonunu almak istediği öğrencisinin kendisini yumrukladığını iddia ederek şikayette bulundu.
 
Adapazarı'nda bulunan Sabiha Hanım İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi 13 yaşındaki Mertcan Y. teneffüste iddiaya göre cep telefonu ile oynarken, 10 yıllık matematik öğretmeni Emre C. öğrencisini telefonla oynamaması konusunda uyararak sınıftan ayrıldı. Daha sonra tekrar sınıfa gelen Emre C.  iddiaya göre öğrencisi Mertcan Y.'ye tokat atıktan sonra kolunu bükerek elindeki telefonu alıp müdür yardımcısının odasına götürdü. Ailesi tarafından teslim alınan öğrenci hastaneye götürülürken sağ elinde çatlak olduğu ve yüzünde izler olduğu belirlendi. Mertcan Y.’nin ailesi daha sonra karakola giderek şikayetçi oldu.
 
Öğretmende şikayetçi oldu
 
Öğrencinin kolunda kemik çatlamasına neden olduğu öne sürülen 10 yıllık matematik öğretmeni Emre C., de öğrencinin kendisine vurduğunu öne sürerek polis merkezine başvurdu. 34 yaşındaki öğretmen, yasak olmasına rağmen öğrencinin okulda telefonla oynadığını,  telefonu elinden almak isterken öğrencinin kendisine vurduğunu ardından da yumrukladığını belirterek, "Sınıfta tüm öğrencilerin gözü önünde olay yaşandı. Bana yumruk atarken ellerini tutmak istedim" dedi.

Sakarya Milli Eğitim Müdürlüğü, olayla ilgili idari soruşturma başlattı.
8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]