Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

O fabrikadaki bin 500 işçiye zam müjdesi

10 yıl önce
Arma Filtre yetkilileri ile Türk Metal Sendikası yetkilileri arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı.

Arma Filtre Fabrikası'nın bahçesinde sendika üyesi çalışanlarla bir araya gelen Türk Metal Sendikası Başkanı Olcay Meriç, işçilere zam müjdesini verdi. 20 Ocak 2016 tarihinde başlayan sözleşme görüşmelerinde alınan olumlu sonuçlar Arma Filtre’de çalışan 1500 sendika üyesi arasında büyük sevinçle karşılandı.

Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Olcay Meriç yaptığı açıklamada, "01.01.2016 tarihinden itibaren geçerli olan sözleşmeye göre; Sosyal Haklarda Ortalama % 20, Kıdem Yıllarına Göre Zam, Diğer Altı Aylarda Enflasyon + 2 puan Refah Payı,Hafta İçi ve Hafta Sonu Mesailer % 100  Arefe Günü Tam Gün Tatil ve daha bir çok maddede anlaşma sağlanmıştır. Sözleşmemizin bütün emekçi arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Yapılan anlaşmaların, gelecek hafta atılacak imzaların ardından yürürlüğe gireceği belirtildi.

İşte Olcay Meriç'in açıklamaları:
O fabrikadaki bin 500 işçiye zam müjdesi
O fabrikadaki bin 500 işçiye zam müjdesi
O fabrikadaki bin 500 işçiye zam müjdesi
O fabrikadaki bin 500 işçiye zam müjdesi
O fabrikadaki bin 500 işçiye zam müjdesi - 1. fotoğraf
O fabrikadaki bin 500 işçiye zam müjdesi - 2. fotoğraf
O fabrikadaki bin 500 işçiye zam müjdesi - 3. fotoğraf
O fabrikadaki bin 500 işçiye zam müjdesi - 4. fotoğraf
O fabrikadaki bin 500 işçiye zam müjdesi - 5. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 28.10.2026 03:57 · 4d980f1 · sakaryarehberim.com
O fabrikadaki bin 500 işçiye zam müjdesi