Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Nükleer Kaza Personel Hatası

Slovenya Çevre Bakanı Janez Podobnik, ülkesindeki nükleer santralde dün meydana gelen olayın, tamamen personel hatası olduğunu söyledi.

AB çevre bakanları toplantısı için Lüksemburg'a gelen Podobnik, "Bu, tamamen insan hatası. Testlerde kullanılan bir formülü kullanmışlar. Nükleer güvenlik kurumu özür diledi" dedi. Krsko santralindeki hatanın birkaç dakika içinde fark edildiğini de söyleyen bakan, bunun kaza olmadığını, sadece soğutma suyunda minik bir sızıntı meydana geldiğini, çevre ve ahali bakımından sakıncalı bir durumun söz konusu olmadığını belirtti.

Slovenya yetkilileri, durum vahamet arz etmediği için Uluslararası Atom Enerjisi Kurumunun müfettiş göndermesine gerek olmadığını düşünüyor. Santraldeki "kaza" üzerine, Avrupa Komisyonu dün alarm yayınlamıştı.

17 yıl önce
Güvenlik Sistemleri, Personel Eğitimi, Personel Güvenlik ve Dedektiflik Hizmetleri
Toplu Taşımacılık, Öğrenci ve Personel Taşımacılığı
Personel devam kontrol sistemleri (PDKS)
Personel taşımacılığı
Personel trainer
Ferdi kaza sigortası
Personel takip sistemi
ferdi kaza sigortaları
oto kaza sigortaları
personel taşımacılığı
oto dışı kaza
kaza sigortası
ferdi kaza sigortası
Sakarya ↝