Nişanlısını hediyeleri geri vermediği için öldürmüştü, tutuklandı

Kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısını bıçaklayarak öldürdükten sonra kayınvalidesini ağır yaralayan ve kaçarken Sakarya'da kaza yapınca yakalanan katil zanlısı ve beraberindeki kişi tutuklandı.

Olay, Bursa Kestel ilçesi Vanimehmet Mahallesi Çeşme Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Oktay H. (23) kendisinden ayrılmak isteyen nişanlısı Asya Pınar Üzümcü'nün (24) evine geldi. Burada çıkan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. Oktay H., mutfaktan aldığı bıçakla Üzümcü'yü defalarca bıçakladı. Bu sırada Oktay H., kendisini engellemeye çalışan Üzümcü'nün annesi İfakat Evcil'i (49) de karnından bıçakladı. Anne ve kızı kanlar içinde yere yığılırken, Oktay H. ise olay yerinden 38 ABA *** plakalı otomobille kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Asya Pınar Üzümcü'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan İfakat Evcil ise sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ambulansla Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

"POLİSİ GÖRÜNCE PANİKLEYİP KAZA YAPTILAR"

Olayın ardından soruşturma başlatan Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin çevre illere kaçma ihtimaline karşı birçok ilin emniyet müdürlüğüne bilgi verdi. Yapılan araştırmada otomobilin Sakarya iline gittiği tespit edildi. Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Pamukova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Gökgöz mevkiinde kontrol noktası kuruldu. Şüpheli Oktay H. ve arkadaşı Alican V., D-650 kara yolu Adapazarı istikametinde otomobille seyir halindeyken kontrol noktasını görüp paniklemesi neticesinde N.T. yönetimindeki ticari taksiye çarptı. Katl zanlısı ve beraberindeki kişi  yakalandı.

NİŞAN HEDİYELERİNİ GERİ VERMEYİNCE ÖLDÜRDÜ

Katil zanlısının  emniyetteki ilk ifadesinde, nişanlısıyla anlaşamadıkları için ayrılmak istediklerini, ayrılırken de nişan için ve hediye için aldığı eşyaları geri istediği, genç kızın eşyaları geri vermek istememesi üzerine tartıştıklarını ve sonrasında nişanlısını ve kayınvalidesini bıçaklayarak kaçtığını itiraf etti.

Adliyeye sevk edilen katil zanlısı ve arkadaşı tutuklandı.

 

2 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]