Nisan Tur ile "Değer" taşımanın sorumluluğu ile

Firmamız 20 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteriyor. Sakarya'da 2015 yılında kuruldu. Sadece yolcu değil ''değer'' taşımanın sorumluluğuyla, geçmişten gelen tecrübesini de bugüne aktararak, kaliteli hizmetine devam etmekteyiz. Nisan Tur olarak sizleri en hızlı ve en güvenli şekilde ulaşmak istediğiniz yere götürüyoruz. Gerekli donanıma sahip araçlarımız ile can güvenliğiniz için periyodik bakımları yapılarak, profesyonel şoför kadromuz kontrolünde sizlerin hizmetine sunuyoruz.

Nisan Tur geniş araç filosu, tecrübeli ve profesyonel kadrosuyla şehir içi ve dışı personel ve yolcu taşımacılığında güvenlik ve konforu birarada sunuyoruz. Kamu kuruluşu ve özel sektörden firmalara hizmet vermeye devam ediyoruz.

Nisan Tur sadece faaliyet gösterdiği alanda değil iletişim ve teknolojiye de yatırım yapan ve yeni hazırlanan web sitemizle sizlere sanal ortamda da çok yakınız. Veliler artık web sitemizi ziyaret ederek öğrencimizin seyahat ettiği servisi inceleyebilir ve kaptan şofürümüzün iletişim bilgilerine kolayca ulaşabilirler. Yine bize şikayet ve önerilerini sitemizde belirtilen mail adreslerine yazabilirler.

 

 

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]