Nisan Tur "DEĞER" taşımanın sorumluluğu ile

Firmamız 20 yılı aşan bir süredir başta Ankara olmak üzere, İstanbul ve Kocaeli illerinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Sakarya'da ise 2015 yılında faaliyetlerine başlayan firmamız sadece yolcu değil ''DEĞER'' taşımanın sorumluluğu ile geçmişten gelen tecrübesini de bugüne aktararak, kaliteli hizmetlerine devam etmektedir. Nisan Tur olarak sizleri ve sevdiklerinizi kaliteli ve güvenli bir şekilde gitmek istediğiniz adreslere ve ailelerinize ulaştırıyoruz. Gerekli donanımlara sahip araçlarımızı, can güvenliğiniz için periyodik bakımları yapılarak, profesyonel şoför kadromuz kontrolünde sizlerin hizmetine sunmaktayız.

Nisan Tur geniş araç filosu, tecrübeli ve profesyonel kadrosuyla şehir içi ve dışı personel ve yolcu taşımacılığında güvenlik ve konforu bir arada sunmaktadır. Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Özel Sektör Firmalarına vermiş olduğumuz hizmetlerimize kesintisiz devam etmekteyiz. 

Nisan Tur olarak sadece faaliyet gösterdiğimiz alanda değil iletişim ve teknolojiye de yatırım yaparak yeni hazırlanan web sitemizle sizlere sanal ortamda da çok yakınız. Velilerimiz artık web sitemizi ziyaret ederek öğrencilerimizin seyahat ettiği servisi inceleyebilmekte ve kaptan şoförümüzün iletişim bilgilerine kolayca ulaşabilmektedirler. Sizler şikayet ve önerilerinizi sitemizde belirtilen mail adreslerimizden bizlere ulaştırabilirsiniz.    
Nisan Tur adına Saygılarımızla.

3 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]