Müze gibi mağaza ziyaretçi akınına uğruyor

İlk olarak bakıldığında bir lüks mağaza sanısını uyandıran Sanatsal Consept Mağazası, görünenin aksine tam bir müze, ilk ve tek olarak bünyesinde bir başka eşine rastlanmayan el işçiliği eserlerle dolu.

Sakarya'nın bilinmeyen ilki

Dünya’da eşi benzeri olmayan özel ve farklı tasarım ürünleriyle büyük ilgi gören Serdivan, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda bulunan ve adeta bir müzeyi andıran Sanatsal Consept Mağazası, ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. Ağaç oyması Fatih Sultan Mehmethan'ın eseri tam 100 bin lira değerinde eseri başta olmak üzere, değer biçilemeyen eserlerle dolu bir yer olan, halı dokumaları, cam işçilikleri ve birçok sanatçının eserinin yer aldığı Sanatsal Consept Mağazası, büyük ilgi görüyor.

Anka Anadolu Lisesi oradaydı Bu ilkin ilk ziyaretçilerinden biriside ilimizde iyi tanın Özel okul Müdürlerinden Anka Anadolu Lisesi Müdürü Yunus Emre Ersoy oldu. Mekân sahibi Teoman Türkmen'den ziyaret boyunca bilgi alan Ersoy, oldukça etkilendiğini tarihle iç içe bu eserlere paha biçilemeyeceğini ifade etti. Ersoy, özellikle cam üzerine ters resim uygulaması ve deri üzerine piri reis haritasından etkilendi.

8 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]