Mutfak Deneylerinde Buluşalım

Kevser Aydoğdu, her ay Ernaz Tesislerinde düzenlediği interaktif kursta deneyimlerini kursiyerlerle paylaşıyor.

Bu ay da, çeşitli sektörlerde çalışan katılımcılar, kursu düzenleyenler tarafından temin edilen malzemeleri kullanarak, Aydoğdu'nun hazırladığı menüyü, yine onun öncülüğünde hem eğlendiler hem uygulayarak öğrendiler. İkincisi düzenlenen bu ayki kursta, Türk mutfağının zengin çeşitliliğinden alınmış yedi tür ara sıcak uygulaması yapıldı.

Kursun sonunda, yapılan tüm yemekler afiyetle yendi. İntizamla hazırlanmış sofrada, Aydoğdu'nun kendi tasarladığı ve tarifini açıklamak istemediği özel bir içecek de dikkatleri çekti. Yapılan yemekler yenirken yüzlerinden memnuniyet okunan katılımcılar, Aydoğdu'ya teşekkürlerini sunarak, kursların devam etmesi dileğinde bulundular.

Aslen Kimya Fakültesi mezunu olan Kevser Aydoğdu, 2003 yılından bu yana profesyonel olarak gıda sektörününde çalışmakta. Katıldığı tüm yurt ve il genelindeki yemek yarışmalarında çoğu birincilik olmak üzere çeşitli derecelere sahip oldu. Sakarya halkı onun sunumuyla ortaya çıkardığı lezetleri ilk olarak Sakarya yerel Kültürü Derneği'nde tanıştı. Sonrasında Orman Park'ta menü danışmanı ve restoran sorumlusu olarak görev aldı. Halen Segafredo Cafe'de mutfak koordinatörü ve eğitici şef olarak görev yapmakta.

Her ay düzenlenen farklı tür yemeklerin uygulandığı bu kursa, öğrenirken hoçşa vakit geçirmek ve bu deneyimleri paylaşmak isteyen tüm ilgilenenler davetlidir. Program hakkında ayrıntılı bilgi almak isyenler kurs organizatörü Nihan Özen'e 0 532 245 28 11 numaralı telefonundan ulaşabilirler.

14 yıl önce
Yorumlar_
[İlk yorum yapan siz olun]