Sakarya'yı seviyoruz. Sakarya için çalışıyoruz.

Mustafa Kurt APEK'i ziyaret etti

11 yıl önce
Tarım Kredi Kooperatifi Sakarya Bölge Birliği Müdürü Mustafa Kurt, Adapazarı Pancar Kooperatifi (APEK) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya’yı ziyaret etti.

APEK Yönetim Kurulu üyesi Ferda Özten ile Kooperatif Müdürü Kamil Özmen’in de hazır bulunduğu ziyarette, Tarım Kredi Kooperatifi Sakarya Bölge Birliği Müdürü Mustafa Kurt, Sakarya’da tarımda yaşanan sorunları dile getirdi. APEK  Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunan Bölge Birliği Müdürü Kurt, APEK’in Sakarya’da önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Sorunları el birliği ile çözeceğiz” dedi.

APEK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aya, ziyaretin kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Kooperatif olarak Sakarya’nın en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Biz her zaman çiftçimiz ve üreticimizin yanındayız. Hepsi bizim ortaklarımız” şeklinde konuştu.
Mustafa Kurt APEK'i ziyaret etti
Mustafa Kurt APEK'i ziyaret etti - 1. fotoğraf
Mustafa Kurt APEK'i ziyaret etti - 2. fotoğraf
Yorumlar
Yorum yazmak için giriş yapınÜcretsiz hesap oluşturabilirsiniz
Giriş Yap →
PROWEB Güncelleme: 28.10.2026 03:57 · 4d980f1 · sakaryarehberim.com